1. Uygulamada
- BlitzBuddy'yi açın ve Profil'e gidin.
- Hesabı sil'i seçin ve onaylayın.
- Hesabınız, profiliniz ve yolculuklarınız silinir.
BlitzBuddy'yi hesapsız kullanıyorsanız yolculuklarınızı Profil, Gizlilik, Tüm yolculukları sil altından silebilirsiniz.
2. Uygulama olmadan
Hesabınızın e-posta adresinden [email protected] adresine "Hesabı sil" konulu bir e-posta gönderin. Hesabınızı, profilinizi ve yolculuklarınızı 30 gün içinde sileriz.
3. Verilerinize ne olur
- Silinenler: sunucumuzdaki hesabınız, profiliniz ve yolculuklarınız.
- Bildirimleriniz ve onaylarınız size işaret eden her şeyi hemen kaybeder ve oluşturulduktan 30 gün sonra otomatik olarak silinir.
- Yalnızca telefonunuzda olanlar, örneğin Ev, İş ve sürdüğünüz rotalar, uygulamayı kaldırdığınızda silinir.